Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A GYÓGYGOMBÁK ÉS A SPORTTELJESÍTMÉNY

A GYÓGYGOMBÁK ÉS A SPORTTELJESÍTMÉNY

 A GYÓGYGOMBÁK ÉS A SPORTTELJESÍTMÉNY
 

• A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik a sportteljesítmény fokozásában.
• A gombák a tápanyag- és egyedi hatóanyagprofilja ideális kiegészítése mind az élsportolók, mind a sportos életmódot folytatók és a diétázók számára is. 
• Az edzések után a legfontosabb, hogy regenerációs folyamatok a lehető leggyorsabban elinduljanak, és a tejsav okozta izomláz ne alakuljon ki vagy gyorsan elmúljon, valamint az izomregneráció is gyorsan beinduljon. 
•  A másik fontos szempont a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb vitamin-pótlás, ugyanis ilyenkor a szervezet ezekből is az átlagosnál sokkal többet használ fel. 

Miért tökéletes kiegészítője a gomba a nagy
teljesítményű sport étrendnek?
 

-    D-vitamin tartalmuk támogatja a normál csontozat és izomzat fenntartását
-    L-ergothianine aminosav tartalmuk védi a sejteket a szabadgyök okozta károsodástól
-    A KÁLIUM tartalmuk segíti az izmok összehúzódását, szabályozza a folyadék- és ásványianyag-egyensúlyt, a regenerálódást és az izmok hidratálását
-    A SZELÉN tartalmuk hozzájárul az immunrendszer működéséhez és a sejtkárosodás megelőzéséhez
-    A RÉZ tartalmuk támogatja a vörösvértestek képződését, amelyek oxigént szállítanak a szövetekbe.
-    B-VITAMIN tartalmuk hozzájárul az energiafolyamatok szabályozásához, és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A gombák nem az ízük miatt váltak híressé, a Naja Forest bio folyékony gomba kivonatok az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően tartalmazzák a gombák különleges esszenciális olajtartalmát, ezért kellemes ízvilággal és különlegesen hatásos hatóanyag tartalommal rendelkeznek. 

Természetes megoldás mellékhatások nélkül egészsége támogatására. 


Szeretnék vásárolni

 

A gyógygombák és a sportteljesítmény

A megfelelő táplálkozás fontos szerepet játszik a sportteljesítmény fokozásában. Az elfogyasztott ételek mennyisége és minősége, meghatározza a teljesítő képességet, terhelhetőséget.

A gombák a tápanyag- és egyedi hatóanyagprofilja ideális kiegészítése mind az élsportolók, mind a sportos életmódot folytatók és a diétázók számára is.

Az élsportolók, versenysportolók szervezetének különösen nagy kihívásokkal kell megküzdeniük.

A versenyekre történő felkészülés során naponta akár többször is vannak nehéz, intenzív edzések, ilyenkor az izomzat energiafelhasználása sokszorosa az átlagosnak, nem beszélve arról, hogy mikroizom sérülések keletkeznek és rengeteg méreganyag szabadul fel, amely által méregtelenítő szervek: máj, vesék is jelentős igénybevételnek vannak kitéve.

Az emésztőrendszer feladata az élelmiszerek átalakítása a szervezet számára szükséges formában, ezért ennek a támogatása (emésztő rendszer regenerációja és bélflóra) is rendkívül fontos.

Az intenzív edzéseket fokozottabb étvágy és gyors emésztés kíséri, sajnos a sportolóknál is előfordulnak ugyanúgy az intoleranciák, ami még inkább megnehezíti a megfelelő tápanyagbevitelt.

Az edzések után a legfontosabb, hogy regenerációs folyamatok a lehető leggyorsabban elinduljanak, és a tejsav okozta izomláz ne alakuljon ki vagy gyorsan elmúljon, valamint az izomregeneráció is gyorsan beinduljon.

A másik fontos szempont a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb vitamin-pótlás, ugyanis ilyenkor a szervezet ezekből is az átlagosnál sokkal többet használ fel.

Miért tökéletes kiegészítője a gomba a nagy teljesítményű sport étrendnek?

Sport teljesítmény növelése Naja Forest bio gombakivonattal

  • D-vitamin tartalmuk támogatja a normál csontozat és izomzat fenntartását
  • L-ergothianine aminosav tartalmuk védi a sejteket a szabadgyök okozta károsodástól
  • A KÁLIUM tartalmuk segíti az izmok összehúzódását, szabályozza a folyadék- és ásványi anyag-egyensúlyt, a regenerálódást és az izmok hidratálását
  • A SZELÉN tartalmuk hozzájárul az immunrendszer működéséhez és a sejtkárosodás megelőzéséhez
  • A RÉZ tartalmuk támogatja a vörösvértestek képződését, amelyek oxigént szállítanak a szövetekbe.
  • B-VITAMIN tartalmuk hozzájárul az energiafolyamatok szabályozásához, és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

A gombák nem az ízük miatt váltak híressé, a Naja Forest bio folyékony gombakivonatok az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően tartalmazzák a gombák különleges esszenciális olajtartalmát, ezért kellemes ízvilággal és különlegesen hatásos hatóanyag tartalommal rendelkeznek.

A gombákból kinyert hatóanyagok támogatják a szervezet immunvédekezését a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal szemben, méregtelenítik a szervezetet és támogatják az erőnlétet és a koncentráló képességet.

A sport szempontjából 3 gombának van kiemelt jelentősége

Cordyceps sinensis/ Kínai hernyógomba: Naja Forest Cordyceps

Doppingmentességi vizsgálat Cordyceps bio folyékony gombakivonatra

Chaga/Hamvaskéreg gomba: Naja Forest Chaga

Doppingmentességi vizsgálat Chaga bio folyékony gombakivonatra

Süngomba: Naja Forest Süngomba

Tokodi Dávid 50km-es gyalogló olimpiai válogatott kerettag, aki a Naja Forest Sport nagykövete

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több sportolót, atlétát köszönthetünk a Naja Forest fogyasztói között. Az elégedettségük és elismerésük, kiemelten fontos szempont számunkra, hiszen a szervezetük az átlaghoz képest mind fizikai, mind szellemi szempontból, sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve.

Szeretnénk Önöknek bemutatni Tokodi Dávidot, aki 50km-es gyalogló olimpiai válogatott kerettag, és aki a Naja Forest Sportnagykövete.

Tokodi Dávid és Szabó Nikolett a Naja ForestnélKedves Dávid, sportolsz, tanulsz, edzel, versenyzel, hogy lehetséges az élet ennyi területén helytállni?

Dávid: ,,A sportolók, és különösen az én szervezem, extrém igénybevételnek van kitéve. Ezt azért is mondom, mert vegetáriánus sportolóként oda kell figyelnem a megfelelő fehérje, vitamin és ásványi anyag bevitelre. Nagyon sokféle termék van a piacon és ebben a labirintusban nehéz eligazodni, hogy a minőség és a megbízhatóság, valamint az ami az én szervezetemet támogatja összhangban legyen.

2021-ben ismerkedtem meg, Szabó Nikolett kutató által Naja Forest bio folyékony gomba kivonatokkal, azóta rendszeresen fogyasztom.,,

Tokodi Dávid véleménye a Naja Forest Cordyceps fogyasztásáról

Tokodi Dávid célba ér a Naja Forest bio gombakivonat fogyasztásával,,Másfél éve fogyasztom a Naja Forest Cordyceps folyékony kivonatot, a hatását már pár napos használatot követően érzékeltem.

A Cordycepset edzések előtt fél órával, fogyasztom, az adagolása nagyon egyszerű ugyanis egy kanállal kell bevenni és gyorsan felszívódik, nem terheli az emésztésemet. Ha nagyobb igénybevételnek vagyok kitéve, reggel is alkalmazom, ugyanis túladagolni nem lehet. Sokszor még versenyek előtt is beveszem.

Hatásait tekintve az edzések alatt sokkal több energiám van, gyorsabb a máj működése.

Az edzéseket követően kevésbé alakul ki az izomláz, sokkal gyorsabban regenerálódok.

Az edzések végére kevésbé fáradok el, és a korábbiakhoz képes ugyanazon idő alatt több teljesítményt tudok produkálni, ami a versenyeken is nagy segítség a számomra.

Tokod Dávid edz a Naja Forest bio gombakivanat fogyasztásávalAz immunrendszerem is sokkal jobban dolgozik, így a betegségek elkerülnek, nem esnek ki az edzések.

Magas aminosav, és poliszacharid/béta-glükán tartalma mind az izomzatomat, mind pedig az immunrendszeremet támogatja. Ez a vegetáriánus étrendem miatt is nagyon fontos számomra.

Mivel bio, káros termékek nem kerülnek be a szervezetembe, ami különösen fontos szempont a számomra, és a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkeznek.

 A Naja Forest termékek egy egyedi színfolt a táplálkozásomban, ugyanis ilyen mértékű regeneráló hatást nem sok készítményt gyakorolt a szervezetemre. Úgy gondolom, hogy minden sportoló napi rutinjának részét kellene képezni. Az élsportolók szervezete extrém kihívásokkal szembesül, így nekünk gondolnunk kell arra is, hogy a későbbiek során betegségek ne alakulhassanak ki, ebben is kiváló segítők ezek a termékek. Összességében alkalmazásukkal, egy sokkal pozitívabb életszemlélettel látom a világot.,,

Tokodi Dávid véleménye a Naja Forest Chaga fogyasztásáról

Tokodi Dávid sikeres sport teljesítménye Naja Forest bio gombakivonattalA Chaga gombát másfél éve fogyasztom, napi rendszerességgel, hatásait már pár napos alkalmazást követően éreztem.

Általában edzéseket követően alkalmazom közvetlenül. A fogyasztása egyszerű, egy adagoló kanállal kel bevenni, és nagyon gyorsan felszívódik.

Az edzéseket követően általában fáradtnak éreztem magam, hosszú időbe telt mire regenerálódtam, ezért szinte más dolgokhoz nem is volt kedvem.

Mióta a Naja Forest Chaga gombát fogyasztom, kevésbé érzem magam fáradtnak, gyorsabban regenerálódom, és vissza tudok rázódni a hétköznapi teendőim közé, ezért óriási segítség számomra. Az izomláz is gyorsabban elmúlik, az izomzatom működése is sokkal jobb.

Energikus és fitt vagyok az edzések után is. A máj működésében is érezhető a javulás.

A folyékony formulának köszönhetően gyorsan felszívódnak a vitaminok és ásványi anyagok. A kedvező vitamin, aminosav tartalma támogatja a szervezetemet a vegetáriánus étrend mellett, így a pozitív értékek a vérképemben is megmutatkoznak.

Mivel bio, káros termékek nem kerülnek be a szervezetembe, ami különösen fontos szempont a számomra, és a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkeznek, az ellenőrzött gyártástechnológiáról nem beszélve.

A Naja Forest termékek egy egyedi színfolt a táplálkozásomban, ugyanis ilyen mértékű regeneráló hatást nem sok készítményt gyakorolt a szervezetemre. Úgy gondolom, hogy minden sportoló napi rutinjának részét kellene képezni. Az élsportolók szervezete extrém kihívásokkal szembesül, így nekünk gondolnunk kell arra is, hogy a későbbiek során betegségek ne alakulhassanak ki, ebben is kiváló segítők ezek a termékek. Összességében alkalmazásukkal, egy sokkal, pozitívabb életszemlélettel látom a világot.

Tokodi Dávid véleménye a Naja Forest Süngomba fogyasztásáról

Tokodi Dávid érmekA Naja Forest Süngomba folyékony kivonatot másfél éve fogyasztom napi rendszerességgel, hatásait már pár napos alkalmazást követően éreztem.

Általában az esti órában veszem be, az adagolása egyszerű. Egy kanállal veszem be a napi adagot és nagyon gyorsan felszívódik.

A hatását először az emésztésemen vettem észre. A tápanyagok sokkal gyorsabban felszívódtak, kevésbé jelentkezett puffadás, az anyagcserém is sokkal jobban működött. Mivel javult a felszívódás a szerveztem vitamin készlete is helyreállt és több az energiám.

Az éjszakai alvás sokkal pihentetőbb volt, így a regenerációhoz szintén hozzájárul ez a készítmény. Sokkal nyugodtabb vagyok. Kevésbé tudnak kibillenteni a nyugalmi állapotomból. Az edzéseken és versenyeken jobban tudok koncentrálni.

A Naja Forest termékek egy egyedi színfolt a táplálkozásomban, ugyanis ilyen mértékű regeneráló hatást nem sok készítményt gyakorolt a szervezetemre. Úgy gondolom, hogy minden sportoló napi rutinjának részét kellene képezni. Az élsportolók szervezete extrém kihívásokkal szembesül, így nekünk gondolnunk kell arra is, hogy a későbbiek során betegségek ne alakulhassanak ki, ebben is kiváló segítők ezek a termékek. Összességében alkalmazásukkal, egy sokkal, pozitívabb életszemlélettel látom a világot.

A cikket összeállította:
Szabó Nikolett
tudományos kutató Naja forest bio folyékony gomba kivonatok 

Forrás: https://www.najaforest.hu/cikkek/a-gyogygombak-es-a-sportteljesitmeny/?mc_cid=cd49c251ab&mc_eid=dfb8cc9483

Tartalomhoz tartozó címkék: Naja Forest