Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rigó - Hölgyi teák

HÖLGYI TEA

Ciszta, miómára, endometriózisra

tea

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mikor javasoljuk a Hölgyi teát?

Ciszták, (petefészek ciszta, csokoládéciszta, endometriózis, PCOS, mellciszta, hüvelyciszta és egyéb hormonérzékeny nőgyógyászati ciszta) mióma, petevezeték elzáródás esetén a Hölgyi tea javasolt és az öngyógyító természetes életmód tanácsok.

 

A Hölgyi teakeverék görcsoldó, gyulladáscsökkentő hatása mellett hatékonyan elősegíti a nők gyógyulását a fenti elváltozásjok esetén.

Hölgyi tea vélemények, visszajelzések kategoriák szerint itt olvasható: Kattintsd ide >>> 

, szajelzéseélemények itt olvasható

Rendezés:

Hölgyi tea – orbáncfűvel

3.990 Ft

A Hölgyi tea alap változata orbáncfűvel készül. Görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, amely különösen javallott ciszták, miómák, PCOS, egyéb daganatok, endometriózis esetére! A Hölgyi tea segíthet petevezeték elzáródás esetén is az élet próbáit elviselni, megoldani, lelki nyugalmat, tetterőt kölcsönöz a Hölgyeknek.

3

Hölgyi tea aranyvesszőfüves

3.990 Ft

Görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, amely különösen javallott ciszták, miómák, PCOS, egyéb daganatok, endometriózis esetére! A Hölgyi tea segíthet petevezeték elzáródás esetén is az élet próbáit elviselni, megoldani, lelki nyugalmat, tetterőt kölcsönöz a Hölgyeknek.