Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sport és fizikai munka

Rendezés:

100% Halkollagén (150g) Natúr

6.550 Ft
A kollagén kiegészítők napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek.A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. A Vitaking Halkollagén 4,75 g kollagént tartalmaz napi adagonként. Cukormentes, paleo, natúr és 100% természetes készítmény. Nem tartalmaz semmi mást csak hidrolizált halkollagént.

B12-Vitamin 1000µg (90)

4.690 Ft
B-12 vitamin természetben előforduló összetevőkkel

Fat Burner

7.190 Ft

Fat Burner – az ideális testsúly eléréhez vagy megtartásához

Kreatin Monohidrát 250g

3.150 Ft
A kreatin egy természetben előforduló aminosav, amelyet a szervezet is termel (máj, vesék, hasnyálmirigy), de megtalálható kisebb mennyiségben megtalálható egyes húsokban is. A kreatin
növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.

SuperSalt® Ásványi Só 1000g

4.900 Ft
Csökkentett nátriumtartalmú só, ásványi anyagokkal.

Taurin Italpor 300g (Natúr),

3.490 Ft
A taurin egy aminosav, mely a szervezetben természetes formában is megtalálható (jelentős mennyiségben az agyban és az idegrendszerben) A felnőtt szervezet képes előállítani, de idősebb korban csökken a termelése. Az újszülöttek számára esszenciális aminosav, az anyatejben is megtalálható.

Vitaking Aminosav Komplex (300g)

5.690 Ft
Az esszenciális aminosavak nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Külső forrásból tudjuk biztsítani bevitelüket, lehetőség szerint optimális mennyiségben és arányban.

Vitaking Protein szelet csokoládé ízű (45g)

700 Ft
Állandóan rohansz? Néha eszel valamit menet közben, ami épp az utadba kerül, és nagyjából éhenhalás ellen jó, de azon kívül semmi másra?