Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vércukor

Rendezés:

D-Mannose Por 100g

6.200 Ft
Vitaking 100% D-mannose por 100g-os kiszerelésben. Napi adag: 1 teáskanálnyi (2000mg). A mannose egy egyszerű cukormolekula, elsősorban a gyümölcsök és a zöldségek tartalmazzák, például az alma, de a vörösáfonya az egyik legjobb forrása a mannóznak. A D-mannóz gyorsan kiürül a szervezetből és nem okoz vércukorszint emelkedést.

Ginzeng Kivonat 400mg (60)

3.790 Ft

A ginzeng a Koreai-félsziget északi, és Kína északkeleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a fizikai és szellemi képességeket. A Ginzeng hozzájárul a természetes védekezéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Görögszéna Mag

2.990 Ft
A görögszénamag rendkívül sokrétű hatású gyógynövény. Hozzájárulhat az egészséges étvágyhoz, az egészséges emésztéshez és a normál vércukorszinthez. Egyes országokban élelmiszerként fogyasztják, máshol közkedvelt fűszer. Hozzájárulhat az egészséges étvágyhoz, segíthet fenntartani az egészséges életmód részeként a normál vércukorszintet.

Gymnema

2.350 Ft
Te is nehezen állsz ellen az édességeknek? Esetleg súlyproblémával vagy cukorbetegséggel is küzdesz? Amennyiben szeretnéd kicsit “kibírhatóbbá” tenni a diétád, próbáld ki ezt a gyógynövényt! 

Gymnemax

2.950 Ft
A Vitaking Gymnemax három olyan gyógynövényt tartalmazó komplex készítmény, amelyek külön-külön fogyasztva is igen jótékonyan hatnak a szervezetre, ilyen kombinációban pedig nagyon jól erősítik egymás hatékonyságát. 

Króm Pikolinát

2.690 Ft
A króm legjobban hasznosuló és felszívódó formája a króm pikolinát. Ez a termékünk is ilyen formában tartalmazza a hatóanyagot.  A mezőgazdasági kultúra mai állapota és a táplálkozási szokások miatt a felnőtt lakosság króm bevitele 20-40%-al csökkent, miközben a króm felvétele az ételekből csekély (kisebb, mint 3%).