Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BEMER ÉRTERÁPIA KÉSZÜLÉK

1.799.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Röviden a BEMERRŐL:

A készülék a létfontosságú mikrokeringést támogatja. A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Emiatt gyengül az immunrendszer, érzékenyebbek leszünk a fertőzésekre, csökken a teljesítőképesség, romlik a közérzet, lassul a felgyógyulás, végeredményben pedig megnő a keringési betegségek, mint például a szívinfarktus vagy a szélütés valószínűsége.

Kb. 45.000 betegség létezik, a mikrokeringés zavara ezek 80-90%-ánál jelen van. Vagy a betegség rontja le a mikrokeringést, vagy az elégtelen mikrokeringés áll a betegségek mögött.

Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak, a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok. A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából is. A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

A BEMER egy olyan keringésjavító orvostechnikai eszköz (mikrokeringésjavító fizikai érterápia), amire minden embernek szüksége van. Nincs negatív mellékhatása. Egy kezelésnek 12 órás hatása van, így ideális esetben napi két kezelés ajánlott.

További információ a készülékről: https://www.bemer3000.hu/technologia.html

Nézd meg az itt található 3 felvételt, azok könnyen érthetővé teszik a készülék hatásmechanizmusát: https://www.bemer3000.hu/mikrokeringeacutes.html

Nemrég elkészült a gyártó YouTube csatornája, ahol rövid videókban lehet többet megtudni a készülékről: BEMER a YouTube-on

Ezt az egyet mindenképp kiemelném a videók közül: Ezt tudja a BEMER

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!