Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bio folyékony gombakivonatok > Vélemények

Bio folyékony gombakivonatok > Vélemények

Károlyi Éva

Károlyi Éva,,Az egész napos szellemi munka, a stressz, a folyamatos fáradtság mellett vashiánnyal is küzdök. Amatőr sportolóként fontos számomra, hogy az edzéseken is a maximumot nyújtsam, testileg és lelkileg is egyensúlyban legyek. Egy-egy koreográfia elkészítésekor fontos, hogy összpontosítsak. A Naja Forest termékek segítenek, hogy ezt az egyensúlyt elérhessem.,, 
Ön is megvásárolhatja ezeket a termékeket ide kattintva

Delta, immunrendszer, gyógygomba és az izraeli tanulság

Tálas Annamária, The Kingdom: How Fungi Made Our World című film rendezőjebár, az egyik legátoltottabb ország, nyolc hónappal a második Pfizer vakcina felvétele után csaknem annyian kerülnek kórházba Izraelben, mint a pandémia elején.

Úgy tűnik, az oltás 42%-ban véd a Delta elleni fertőződéstől. Mivel az oltás során termelődött antitestek száma csökken, azok nem tudnak elegendő vírust semlegesíteni. Ez gond, mert sejtjeinkbe hatolt vírus ellen az antitestek tehetetlenek. Szerencsére immunrendszerünknek nem ez az egyetlen fegyvere. Jelentős szerephez juthatnak  az 1.-es  segítő és a 2.-es ölő T sejtek. A segítő T sejtek fokozzák a kiváló emlékező képességű B sejtek termelődését – beindítva a szervezet ellenanyag termelését. Immunrendszerünk hosszú evolúciójának sikertörténete, nem véletlen, hogy B és T immunsejtjeink a gyors szaporodás aranyérmesei. Csakhogy helyzet van. A Delta vírus gyorsabb tud lenni. Fontos, hogy immunrendszerünket versenyképes helyzetbe hozzuk és segítsük T sejtjeinket, hogy lehető legjobb formában rajtolhassanak ebben az evolúciós versenyfutásban. 

The Kingdom: How Fungi Made Our World című film egy részletének felvétele a laboratóriumunkban lett felvéveImmunrendszerünk optimális működéséhez és fertőzéssel szembeni küzdelméhez nagy segítséget adhatnak a gyógygombák, mert felgyorsítják a segítő és vírus ölő T sejtek szaporodását. Szerencsére Magyarországon a legjobb minőségű és hatásfokú gyógygombák állnak rendelkezésre, például a NaJa termékei között. Erről a tényről A GOMBÁK VILÁGA dokumentumfilm készítésekor – független szakértőktől – személyesen meggyőződhettem. Egy tavalyi tudományos kutatás mindezt alátámasztotta (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7551890/), így azóta a hamvaskéreg (Chaga) gombát használom immunrendszerem formában tartására.

 Ön is megvásárolhatja ezeket a termékeket ide kattintva

Tálas Annamária, The Kingdom: How Fungi Made Our World című film rendezője

 

Vincze Veronika

Vincze Veronika

Kedves Szabó Nikolett 

Már 3 hónapja fogyasztom az ENERGY&MUSHROOM Shaket reggelire kókusztejjel és banánnal összeturmixolva! Hihetetlen energiát és erőt ad délig, teljesen eltelít! Tele van vitaminnal és ásványi anyaggal, ami a napi szükséges vitamin szükségletet fedezi!
Hálás vagyok Nikinek,hogy ezt a terméket megálmodta és fogyaszthatom!! Csak ajánlani tudom!

Ön is megvásárolhatja ezeket a termékeket ide kattintva

Pupp Réka

Pupp Réka24 éves, 52 kg-ban versenyző judo-s, a világranglista 18. helyezettje.

A junior Európa bajnok cselgáncsozó kiválóan kezdte az évet, hiszen januárban az 5. helyen végzett a Masters tornán, de akkor még nem tudtuk, hogy ez csak a kezdet, hiszen azóta, kettő Grand Slam bronzérmet gyűjtött be és az Európa bajnokságról, Liszabonból is elhozta a bronz medált.

A kontaktsportokban a vörösvértestek nagyobb fokú vesztése természetes folyamat, de a megfelelő oxigenizációhoz elengedhetetlen. A küzdelmek ideje szinte kiszámíthatatlan, nem ritka az egy percen belül végetérő küzdelmek száma sem, de Réka leghosszabb idei mérkőzése 9 perc volt. Az erő és az állóképesség egyaránt fontos. A megfelelő étkezés mellett a táplálék-kiegészítésre is nagyon fontos hangsúlyt fektetni.

A 2021. június 6.-án kezdődő Budapesti Világbajnokságra már a Naja Forest Cordyceps és Chaga gomba készítményeivel készül a jelenleg olimpiai kvalifikációval rendelkező kiváló sportoló.
Ön is megvásárolhatja ezeket a termékeket ide kattintva

Tokodi Dávid

Tokodi Dávid50km- es gyalogló tokiói olimpiai kerettag:

“Naponta fogyasztom a Naja Forest Sport & Mushroom Shaket, Cordyceps és Chaga gomba folyékony kivonatokat, és elképesztő sebességgel rakják helyre a szervezetemet. Még nem fogyasztottam gyógygombákat folyékony formában, az ízük nagyon finom, és mikor beveszem, tudom, bőven a superfoodok felett van a termék minősége, a superfoodok királya számomra! A Sport Shake a megoldás számomra minden szempontból, gyors aminosav és vitamin pótlást tesz lehetővé, energiát ad.
Nem kell lemondanom az edzések idején a desszertekről, ugyanis a Naja Forest Vegán protein szeletekkel nem csak a nassolás utáni vágyat csillapítom, de szintén tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Egyszerűen imádom <3
Köszönök mindent a Naja Forestnek, a lelkes kitartással dolgozó munkatársainak és természetesen Szabó Nikolettnek, akinek a munkája iránti elhivatottsága, még több pluszt ad számomra és mérhetetlen tisztelettel vagyok a cégébe és termékeibe vetett hite és kitartás felé!,,
Ön is megvásárolhatja ezeket a termékeket ide kattintva.

HPV esetén hatásosnak bizonyult az N2

Üzenet:

Dátum: 2019-11-04
Idő: 17:32

Kedves Nikolett!

Hpv vírus miatt immunerősítőnek melyik termékek/termék a legjobb?A termékeket kúraszerűen vagy folyamatosan kell fogyasztani?

K. Tünde

A szakértőnk válasza:

Dátum: 2019-11-04
Idő: 19:10

Kedves Tünde!

HPV esetén szakirodalmi adatok alapján a Shiitake gomba hatásosnak bizonyult.
Ha valaki megfertőződik, a gyógyulása kizárólag az immunrendszerétől függ, hiszen nem létezik gyógyszer vagy más kezelés a vírus ellen. Ezért nagy jelentőségű a houstoni University of Texas MD Anderson Cancer Center kutatóinak felfedezése, melyben kimutatták, hogy a japán Shiitake gomba kivonatát tartalmazó táplálékkiegészítő segítségével, nagy eséllyel megszüntethető a fertőzés. Ráadásul a készítmény a megelőzésre is sikerrel használható. A rendkívül bíztató állatkísérletek után –az egerek nem csupán meggyógyultak, hanem a vírusfertőzés harminc nappal később sem tért vissza– tíz fertőzött pácienst vizsgálva figyelték meg a Shiitake kivonat hatását. A betegek minden nap bevették az előírt mennyiségű (3 gramm, éhgyomorra) táplálék-kiegészítőt, a hat hónapos kúra eredményeképpen öt nő szervezetéből teljesen eltűnt a vírus.
A Shiikatke gomba fő hatóanyaga a lentinán, amely úgy gyógyít, hogy erőteljesen stimulálja az immunrendszert, megnöveli a természetes ölősejteket aktiváló dendritikus sejtek számát, ezzel tulajdonképpen a szervezet maga győzi le a betegséget. A dendritikus sejtek a nyirokszervekben találhatóak, képesek izolálni az antigéneket, majd a T- sejtekkel –szintén antigén felismerő tulajdonsággal bíró sejtek, amelyek az antigén hatására osztódnak− pozitív és hatékony immunválaszt váltanak ki. Ezeknek az összetett folyamatoknak köszönhetően a szervezet képes megfelelően reagálni a HPV okozta gyulladásokra, valamint blokkolni a daganatos sejtek szaporodását.  

Ebben az esetben is a Naja Forest N2-t javasolom. A készítmény 3 féle gomba hatóanyagainak kombinációit tartlamazza: Cordyceps, Reishi és a Shiitake, mely 78 % poliszacharid tartalommal rendelkezik. A napi adag 5ml 0,63 gramm gomba hatóanyag tartalmát tartalmazza.

Egy 2014 végén publikált tanulmányban 472 fogínygyulladásos (gingvitis) beteg közül 61 betegnél találtak HPV pozitivitást. Ezeket a betegeket két csoportra osztották, az
• 1. csoportban lévő 20 beteg Laetiporus sulfureust (Sárga gévagomba), míg a
• 2. csoportban lévő 41 beteg Ganoderma lucidum (Pecsétviaszgomba) és Tramates versicolor (Lepketapló gomba) terápiát kapott.

A 2 hónapos kezelés végén az
• 1. csoportban lévő betegeknek csupán 5%-a, míg a
• 2. csoportban lévő betegek 88% lett HPV negatív. Ez azt jelenti, hogy a Reishi (Ganoderma lucidum, Pecsétviaszgomba) és a Lepketapló gomba együtt adva képes volt a HPV fertőzés legyőzésére a betegek nagy részénél.

Ezek az eredmények azt sugallják, hogy egyes gyógygombák, mint például Reishi  vagy a Shiitake előnyös lehet HPV fertőzések megelőzésében, valamint a jövőben szerepet kaphat majd ezen fertőzés kezelésében is.  

A Reishi gomba és a Cordyceps egy természetese gyulladáscsökkentő, segíti a szövetek és az agy oxigénellátottságát,ezáltal csökken a gyulladás és az immunrendszer is hatékonyabban fel tudja venni a harcot a vírussal és gombával szemben. 

Természetesen választhatja a Naja Forest Shiitaket is, azonban az N2 azért hatásosabb, mert Reishit és Cordycepset is tartalmaz, így még gyulladáscsökkentő hatás is érvényesül.
A készítmény semmilyen gyógyszerrel nem lép kölcsönhatásba, 3 hónapig mindenképpen célszerű szedni, de a tartós hatás elérése érdekében a huzamosabb fogyasztásnak is van létjogosultsága.  

Üdvözlettel:
Szabó Nikolett

Kérdés:

Dátum: 2019-11-28
Idő: 21:18

Kedves Nikolett!

Október közepe óta szedem az Önöknél vásárolt N2 készítményt napi 5 ml adagolással Hpv vírus ellen. Érdeklődöm, hogyha azóta beigazolódott műtéti szövettan által a méhnyak kóros elváltozása mirigy állományba terjedéssel (január elején újabb konizációs műtétem lesz), kell e esetleg változtatni az adagoláson, illetve ez esetben is 3 hónap a kúra ideje?Illetve a kúrát milyen időközönként érdemes/kell megismételni?

Válaszát előre is köszönöm!
K. Tünde

Válasz:

Dátum: 2019-11-29
Idő: 9:58

Kedves Tünde!

Mindenképpen érdemes felemelni az adagolást 2 X 5 ml-re és természetesen akár 6 hónapig szedhető a készítmény vagy tovább is, ahogy az állapotjavulása megkívánja.
Tekintettel arra, hogy ezek nem gyógyszerek, hanem bio élelmiszerek (étrend-kiegészítők), nem lehet túladagolni. Mivel a HPV egy vírusfertőzés, elsősorban az immunrendszernek kell fel venni a harcot a vírussal szemben, erre gyógyszer nincs. A gombákban lévő béta-glükánok üzemanyagként szolgálnak az immunrendszer számára, és ahogy a korábbi levelemben írtam, a Shiitake gombában lévő lentinán nevű hatóanyag esetében igazolták a vírusellenes hatást.
A kóros elváltozást természetesen sebészeti úton mindenképpen el kell távolítani, és az orvosi kezelés nem mellőzhető!

Üdvözlettel: Nikolett

Visszajelzés Naja Forest N2 hatásosságáról.

Dátum: 2020. 01. 31.
Idő:12:42
Kedves Szabó Nikolett!

Szeretném megköszönni szuper terméküket, a Naja Forest N2-őt, mely tökéletes eredményt hozott számomra. Hálás vagyok érte és az általa elért eredményért!!

Történetem:
2019. 10.10-én rossz rákszűrési eredményemre és 2011. óta meglévő HPV pozitivitásomra tekintettel loop műtéten estem át, mely nem sikerült tökéletesen (nem épben történt). Miután 4 héttel a műtét után megkaptam az eredményt, böngészve a természetes segítségeket találtam rá Önökre és termékeikre. Emailben történt válaszuk és családi átbeszélést követően 2 nappal a rossz lelet után a kezemben volt a termék, melyet 1 hétig 1*5 ml, majd az Ön tanácsa alapján 1*10 ml adagolásban kezdtem el szedni.
8 hét szedés után volt a 2. műtét 2020.01.02-án mely tökéletesen negatív szövettani eredményt hozott. Orvosom véleménye szerint megmenekültem mind a méhnyakráktól és mind a HPV-től 

Hálás vagyok Önnek és csapatának a termékért, mely számomra bizonyított. Mindenkinek ajánlani fogom! Általam és eredményem alapján hormontanácsadó ismerőseimnek is bizonytott, így ők is ajánlani fogják. Köszönöm!!!

Plussz eredmény, hogy régebb óta peteérés hiánnyal, nem megfelő peteéréssel küzdöttem, de 11,5 hetes gyógygomba szedés után az ovulációs teszt pozitív lett 

Köszönöm!
K. Tünde

PSA szint csökkenés folyékony gyógygomba kivonat segítségével

PSA szint problémával jelentkező beteg levele

Szabó Nikolett Úrnőnek a Kutató Laboratórium Vezetőjének
Prosztata rákkal kezelnek Szegeden az urológián. 10 éve volt biopsziám azóta oltóanyaggal vagyok rendben. Október óta Zoledronsav Richter CalcipluszD kezelést kapok havonta. 4 hónapja bizottsági döntés után Zytiga filmtabletta abirateron-acetátot kapok napi 2X500 g mennyiségben. Ez utóbbi hatékony a belső szervekben és csontokon nincs áttétel, viszont a PSA fokozatosan emelkedik . Az előbbit a csont sztiagram és a hasi CT, míg az utóbbit a vérvételek eredménye bizonyítja. Sürgős véleményére lenne szüksége, hogy az Ön által kifejlesztett kivonatot engedéllyel szedjem.

Szabó Nikolett válasza

Tisztelt Kálmán Ferenc!

Köszönöm, hogy bizalmával megtisztel. Prosztata tumor esetén leghatékonyabb gomba a Reishi gomba és Mandulagomba hatóanyagainak kombinációja. A daganatos megbetegedések esetén elsődleges szempont a gyulladás csökkentés. A Resihi gomba természetes gyulladáscsökkentő. Hatóanyagai közül a két legfontosabb a poliszacharidok és a triterpének. A triterpének erős antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. A Reishi mintegy 140, igen aktív triterpént tartalmaz. A Mandulagomba támogatja a szövetek regenerációját, valamint  pótolja az immunrendszer számára hiányzó vegyületeket, magas béta-glükán tartalma segít szabályozni az immunrendszer működését, úgymond rendezi az immunsejtek közötti kommunikációt. A Mandulagomba ezenkívül jelentős ergoszterol tartalommal is rendelkezik. Vizsgálatok bizonyítják, hogy az adekvát D-vitamin-ellátottság védelmet jelent a mellrák, a prosztatarák, a vastagbélrák, a kardiovaszkuláris megbetegedések és a metabolikus szindróma kifejlődésével szemben, és jobb fizikai erőnlétet biztosít. Egészséges életmóddal és egészséges (D-vitamint bőségesen tartalmazó) táplálkozással, a délelőtti vagy a délutáni órákban történő ésszerű napozással, a téli hónapokban D-vitamin-szupplementációval kivédhetők a D-vitamin-hiány hosszú távú káros következményei.  A jó minőségű gyógygomba kivonatok keverékeinek fogyasztása hozzájárulhat a megelőzés és a gyógyulás eredményességéhez.   

Fentiek alapján a két gomba kombinációját tartalmazó N3-as készítmény hatékony lehet az Ön számára, napi 2 x 5 ml dózisban. Tehát reggel és este, étkezés előtt fél órával.

Mindezeken kívül rendkívül fontos a rendszeres testmozgás és a megfelelő étrend betartása is. Ez azt jelenti, hogy az étrend gyakrabban tartalmazzon antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású gyümölcsöket (pl. gránátalma, vörösáfonya, fekete berkenye), valamint zöldségeket. Főleg keresztes virágú zöldségek (brokkoli, karfiol, káposzta, kelbimbó) fogyasztására kell helyezni a hangsúlyt, valamint a gyulladáscsökkentő likopint tartalmazó növényekre (pl. paradicsom, cékla). Érdemes lenmagot, tökmagot rendszeresen fogyasztani. Minimalizálni kell a gyulladáskeltő élelmiszerek a cukor, a liszt és a tejtermékek fogyasztását, beleértve a cukrozott üdítőitalok, a feldolgozott és félkész élelmiszerek, tartósított élelmiszerek, valamint a péksütemények elhagyását.    A vörös húsok fogyasztása helyett érdemes előtérbe helyezni a sovány-, fehér húsok és a hal fogyasztását. Az omega-3 zsírsavakban gazdag halak fogyasztása segíthet a gyulladás mérséklésében. Vitaminok és nyomelemek közül a C-vitamin fogyasztása lehet fontos, mely amellett, hogy antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, valamennyi gomba kivonat esetében fokozza a poliszacharidok biológiai hatékonyságát. Különösen igaz ez a Reishi (Ganoderma lucidum) és Maitake gombára.  A szelén segíti a degeneratív sejtek önmegsemmisítését, és védi a sejteket az oxidációtól. A legtöbb szelén a tenger gyümölcseiben, sovány húsokban, tojásban, hüvelyesekben van. A cink szintén jelentős ásványi anyag a prosztata megfelelő működése szempontjából és gyulladásgátló hatással is rendelkezik.  https://www.csaloganybiobolt.hu/naja-forest-n3-bio-mandula-bio-reishi-etrend-kiegeszito-100ml-1069    Ajánlom figyelmébe ehhez kapcsolódó cikkemet:  https://www.najaforest.hu/cikkek/a-felebresztett-immunrendszer-kisopri-a-daganatot/   Üdvözlettel:
Szabó Nikolett

Beszámoló PSA szint javulásáról

Tisztelt Szabó Nikolett Laborvezető Úrnőnek!

Köszönöm az Ön példaszerű javaslatát a gyógyulásomra! Adjunktus úr az első eredményét rögzítette a kezelési lapomon.
Eredményeim: PSA-ban
2019. 05 69.39 ng/ml
2019 08 40.76 ng/ml 58% -os csökkenés
2019 09 28.2 ng/ml 69%-os előzőhöz viszonyított csökkenés Ezt ma mérték. Ez azért volt fontos megvárnom, mert közben Orbáncom volt, igaz otthon vészelhettem át a Bőr Klinika főorvosa engedélyével. Nem fájt, nem volt lázam!?
Folyamatosan szedem a gyógygombát és igyekszem az Ön szakmai véleményének ajánlásainak megfelelni, amely valószínű jó lehetőséget teremt a gyógyulásomra..
Állok rendelkezésére! Szívesen megosztom másokkal is tapasztalataimat. Öröm gyógyulni, életben maradni!!!!!!

Siklodi Erika

Siklodi Erika vagyok 37 éves. Marosvásárhelyről (Erdélyből) Nagyon boldogan írom ezt a pár sort mivel nagyon jól érzem magam pár napja mert VÉGRE találtam valami csodaszert  Sajnos Chron beteg vagyok mar 17 éve. 7 hete megműtöttek újból. Kivettek egy részt a vékonybélből. Nagyon megviselt a műtét, mivel megsérült a bélflórám, ami amúgy sem remek. A műtét utáni antibiotikum nagyon sok hasmenést okozott (napi10-15). Nagyon sokféle terméket kipróbáltam, de sajnos volt olyan is amit be sem tudtam venni második nap után, mert nagyon sok mellékhatást csinált, semmi sem használt. Egy ismerősöm hívta fel figyelmem a süngombára, hogy mennyire jó az emésztőrendszeri problémákra. Így találtam rá Naja Forest Süngombára, meg a Probifiber probiotikumra. Úgy gondoltam, ezt is kipróbálom, lesz ami lesz. Hát el kell mondanom hogy meglepődtem! Az első adag után már éreztem a hatását mindkettőnek. A bél mozgások lecsendesedtek és nem volt hasmenés minden étkezés után mind előtte. A puffadás is megszűnt. Nem is hittem volna hogy valami ilyen gyorsan már működik! Első nap után éreztem a változást és ami a legjobb, hogy nincs hasmenés. Ez a 4. napja, hogy fogyasztom és teljesen másképp érzem magam. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan kifejti jótékony hatását! Ha ilyen gyorsan hat, akkor biztos vagyok benne, hogy regenerálni fogja a bélflórát és így sokkal jobb lesz a felszívódás a belekben. Nagyon örvendek hogy VÉGRE találtam olyan terméket amit tudok használni, mert nem tartalmaz alkoholt és nem irritálja a nyálkahártyát és az íze is fincsi. Köszönöm szépen a csodálatos terméket!

Tisztelettel Erika

Tartalomhoz tartozó címkék: Naja Forest