Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HerbalVet Gyógygombák

Rendezés:

Allergy

11.275 Ft
Az allergia hazai gyártású BIO készítmény Reishi és mandula gomba folyékony gombakivonat amely két oldalról segíti az allergiás és gyulladásos tünetek enyhítését és az immunrendszer hatékony támogatója.

Cardio

11.275 Ft

A  ’Cardio’ egyéb tulajdonságai mellett kedvezően hat a szívre, vérkeringésre is.

A Cardio termék egy egészségbomba, tonizál. A benne lévő háromféle  gyógygomba a Ganoderma (méregtelenít, erősíti az immunrendszert) a Cordyceps…

Cordyceps

11.275 Ft
A cordyceps vagy kínai hernyógomba hatása sokrétű. kiemelkedik közülük betegségmegelőző és vitalizáló hatása. Energetizál, oxigenizál és javítja az életminőséget.

Immun Max

11.275 Ft
A reishi és mandula gomba keverékét asztma, allergia, autoimmun betegségek esetén a bennük található triterpének és béta glukánok gyullladáscsökkentő hatása nyújtja.

Immuno Gut

11.275 Ft
Minden ami emésztés és máj, méregtelenítés. Rendkívül erőteljes tisztítást eredményez a belekben, a máj, epeutakban, az egész szervezetben. Kedvező hatása már 3-4 hetes alkalmazás után látható.

Metabolic

11.275 Ft
Mindhárom gombafajnak kiemelkedően erőteljes hatását a daganatok elleni küzdelemben használjuk, mindhárom kicsit máshogyan hat, együtt adva egymás hatását erősítik.

Obese

11.275 Ft
Elhízott kutyák karcsúbbá, eltunyult kutyusok energikusabbá válását segíti. Magas vércukorszint, inzulin intolerancia. Máj, hasnyálmirigy, vese problémák. Műtét után.

Reishi

11.275 Ft
Antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Méregteleníti a szervezetet, különösképp a kutya máját. Keringés, vérnyomás, szív funkcióinak támogatása.

Tumor

11.275 Ft
A Tumor készítményünk használatát bármilyen típusú daganat esetén javasoljuk, természetesen súlyos betegség esetén más készítményekre akár egyéb gyógygomba kivonatok együttes használatára is szükség lehet.