Leírás
A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül. A kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is.
Tejben, tejhelyettesítőben oldva, agave-, rizs-, kókuszvirágszruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk!
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia | 1.079 kJ / 258.0 KCAL |
---|---|
Zsír | 11.0 g |
Amelyből telített zsírsavak | 6.9 g |
Szénhidrát | 13.7 g |
Amelyből cukrok | 0.3 g |
Só | 0.08 g |
Fehérje | 25.2 g |
Allergénfigyelmeztetés | A termék búzát feldolgozó üzemben van csomagolva! |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok | *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó. |
Jogi szabályozás | Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01 |
Összetevők | kakaópor*. |
felhasználási információk | Hideg vagy meleg tejben tejhelyettesítőben elkeverve finom kakaóital készíthető. |
Tárolási információk | Száraz és hűvös helyen tárolandó! |
Újrahasznosítási információk | PE tasak + PA doboz |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!