Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IMMU-FLEX

0 Ft
Menny.:db

Leírás

 

 

Nehézkes a mozgás?
Ízületi fájdalmak gyötrik?     
Segíthet az Immu-Flex!

Természetes vágyunk és állapotunk csakis az, hogy a testünk nagy életerővel és regenerálódó képességgel működjön.

Akkor a mai világban miért panaszkodnak sokan, hogy kimerültek, állandóan fáradtak, és tele vannak bajokkal, testi problémákkal?


Mitől alakult úgy, hogy a test sok esetben már nem jól működik, romlik leépül?

Mitől kopik el a test, és alakul ki fájdalom az ízületek között?

Igen sok terület alakíthatja úgy életünket, hogy sejtjeink gyulladásba kerülnek, ég, fáj, nyilal, zsibbad, zsibog,  lüktet. Nem bírunk fellépni egy lépcsőre, felszállni egy buszra vagy villamosra. Nem is beszélve hogy végig játszani egy baráti meccset, élvezni egy test edzést. Esetleg bírni a tempót az unokánkal való játszás alkalmával.

A mai élsportról nem is beszélve, amikor úgy megterhelünk egy emberi testet, hogy annak következménye kihat idősebb életkorunkra.

Sok olyan sport van ami kifejezetten túlterheli az emberi ízületeket. Felesleges is felsorolni, hiszen könnyebb lenne csoportba rendeznünk, ami nincs erős megterhelő hatással.

Tehát leszögezhetjük, jobb rendelkezni azzal a tudással, amivel képesek vagyunk a testet támogatni az erősen megterhelő tényezőktől.

Egészen biztosan állítható, hogy akik rendelkeznek azzal a tudásal, hogy hogyan kell az emberi testet támogatni és táplálni, azok élete fájdalom és szenvedés mentesebben élhető.

Mi nem akarjuk állítani, hogy ezen a területen csak a mi tudásunk a valami, sokkal inkább állíthatjuk, hogy a segítő szándék vezérel minket munkánkban. 

Jó gondolkodású felkészült és gyakorlatias, és élet nézőpontú emberek ötlete van bele alkotva azokba a készítményekbe,ami mögé odaállunk és a nevünket adjuk hozzá.

 A becsület alapokat jelentő tényező világunkban és nézőpontunk szerint bárhova mellékes adalék és kiegészítő képpen társítva van a termékekbe, az sok emberen segíthet.

Ami biztos, mi hiszünk a természetben. Támogatjuk, teszünk és cselekszünk érte, hogy minél több életerő legyen benne. Ez a kölcsönösség szinte minden esetben megtérül.

Jó érzés, hogy van tudás amivel az életerőt lehet fokozni. Pontosan ezért tanulunk és minél több tudást beépítünk életünkbe.

Mi már nem hiszünk a vegyipar élettelen csodáiban. Elég volt abból a gondolkodásból, hogy elfordulunk az élőtől és az élettelentől várjuk a megoldást.

Látjuk az erejét annak a gondolkodásnak, ami mindannyiunk öröksége egy Nobel Díjas szeged kutatónak Dr. Szentgyörgyi-Albertnek volt szavajárása: ,,Életet Csak élet teremt !”

Éppen ezért lehetőleg minden élettelen megoldást kerülünk.

Az IMMU-FLEX gondolatát úgy képzeltük el, hogy lehetőleg minél nagyobb mértékben támogassa a begyullatdt ízületeket.

Alkotó elemeit lehetőleg élő anyagokból nyert forrásból alkossuk. Ne a gyógyszerek kategóriájába tartozzon. Összetétele segíthessen még a degeneratív fájdalmakkal szenvedőkön is. Ha lehet szüntesse meg az ízületi gyulladást, fájdalmat. Legyen erős támogató összetétel a megelőzések területén.

Tudtuk azt a tényt tanulmányainkból, hogy a kollagén az emberi szervezet kötőszöveteiben mindenhol jelen van.  A porcokon kívül ez alkotja a bőr vázát, a hajat és a körmöket is. Nem épülhet fel a hiányában az ínszalag, kell az artériák falába a rugalmassághoz. Rögzíti a fogakat az fogínben, és jelen kell legyen a vérben, minden sejtjében, sőt elengedhetetlen a csontképzésben, a  csontvelőben amiben a test vérképzése is történik. Tudtuk, hogy jó kollagének pótlásával biztosíthatjuk a porcok idő elötti kopását. Javíthatjuk az ízületek felszínének regenerálódás képességét. Sőt látjuk, hogy a modern orvostudományban is teret nyert az a nézőpont, hogy természetes alapú.

Ismerjük azt a tényt, amit Dr Szentgyörgyi Albert kutató ránk hagyott örökségeként, hogy az ismert C vitamin, sok sok előnyös tulajdonságai között az is ott van, hogy az emberi test saját kollagén előállításához kell a C vitamin.Azért, hogy beépüljön sejtjeinkbe a prolin(egy α-aminosav,) és a lizin (A lizin a fehérjékben általában megtalálható 20 aminosav egyike.)

Az Immu-Flex hatóanyagai egymást erősítve hozzájárulhatnak az egészséges porcszövet képződéshez és regenerációhoz, az ízületi porcok táplálásához és anyagcseréjéhez, antioxidáns összetevőkkel védhetik az ízületeket a degeneratív folyamatoktól, illetve gyulladásgátló-fájdalomcsillapító hatással enyhíthetik a panaszokat.

Az Immu-Flex egy ízületek működését támogató, természetes hatóanyagokat tartalmazó komplex étrendkiegészítő, amely a degeneratív ízületi bántalmak megelőzésére, az ízületi gyulladás és fájdalom enyhítésére szolgálhat.

Segíthet továbbá helyreállítani az ízület funkcióit, csökkentheti a sérülések kockázatát.

Mit tartalmaz az Immu-Flex? 

A napi fogyasztásra javasolt adag (10 ml) 500 mg halkollagént, 250 mg metil-szulfonil-metánt (MSM), 100 mg C-vitamint, 100 mg glükozamint, 5 mg hialuronsavat és 2,5 mg kvercetint tartalmaz. A doboz tartalma 15 db 10 ml-es ivóampulla.

Hogyan hathat az Immu-Flex?

A kollagén az emberi szervezet kötőszöveteiben mindenhol jelen lévő anyag. A porcokon kívül ez alkotja a bőr vázát, hajat és körmöket, ínszalagokat, vérerek falát, ez rögzíti a fogakat az ínyben. Mivel a csontképződéshez egy porc alapú „öntőforma” szükséges, az egészséges csontképződéshez is elengedhetetlen. Kollagén fogyasztásával biztosíthatjuk a porcok, ízületi felszínek regenerációjához szükséges alapanyagot. A kollagén pótlás igazolt helyet kapott a degeneratív ízületi megbetegedések kiegészítő terápiájában.

A C-vitamin számos egyéb funkciója mellett a saját kollagénünk előállításához szükséges, hiányában két alapvető aminosav a prolin és lizin nem képes a kollagénbe beépülni. Így sérült, élettani feladatát ellátni képtelen kollagén és porc képződik. Ezen túlmenően antioxidánsként védhet a szabadgyökök károsító hatása ellen. Számos ízületi degeneratív folyamat a szabadgyökök által okozott mikroszkópikus sérülésekkel lobbanhat be. A C-vitamin továbbá elősegítheti a kvercetin felszívódását is.

A kvercetin  egy bioflavonoidok csoportjába tartozó olyan antioxidáns, ami az Immu-Flexben erősítheti a C-vitamin antioxidáns védőhatását. Az antioxidánsok minden sejt- és szövet féleséget védhetnek a szabadgyökök károsító hatása ellen, így az ízületi porcot is.

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy kénszállító molekula. Jelentős mennyiségben lehet jelen az emberi és állati szervezetekben, ugyanis a kötőszöveti elemekben a kén szolgáltathatja a keményen rugalmas kötéseket. Hiányában zavart szenvedhet a porcépítés, a porc regenerálódás. Tanulmányok igazolják gyulladásgátló, ezáltal fájdalomcsillapító hatását ízületi gyulladásokban.

A glükozamin nitrogén tartalmú szénhidrát, a kötőszövetek rugalmasságát és vízmegkötő képessége révén azok hidratáltságát biztosíthatja. Mivel azonban a porcszöveteknek nincs érhálózata, a glukozamin a porcszövet táplálásában és anyagcseréjében is nélkülözhetetlen. Humán vizsgálatok igazolják, hogy hosszú távú alkalmazása mellékhatások nélkül csökkentheti az artrózisos betegek ízületi fájdalmát.

A hialuronsav szintén egy nagy molekulájú szénhidrát, nagy vízkötő képességgel. Számos szövetben és szervben jelen van (szem, bőr, csontok, porcok, ízületek). Az ízületi porcokban és hártyákban, mint kenőanyagot ismerjük. Ezzel meghosszabbíthatja az ízületek ép működésének időtartamát és csökkentheti a fájdalmat, gyulladást. Megállapítást nyert, hogy a kor előrehaladtával testünk hialuronsav regenerációja egyre csökken, ami azonban pótolható.

Az Immu-Flex hatóanyagai egymást erősítve hozzájárulhatnak az egészséges porcszövet képződéshez és regenerációhoz, az ízületi porcok táplálásához és anyagcseréjéhez, antioxidáns összetevőkkel védhetik az ízületeket a degeneratív folyamatoktól, illetve gyulladásgátló-fájdalomcsillapító hatással enyhíthetik a panaszokat.

Kinek javasolható az Immu-Flex?

Összetevőinek szinergista, egymás hatásait kiegészítő és erősítő hatásainak hála, az Immu-Flex különösen alkalmas lehet az ízületi degeneratív (sokízületi reuma, osteoartrózisok) betegségek kockázatával élő egyének számára, vagy megelőzés céljára már fiatalabb korban is. Épp úgy, ahogyan ízületeiket megterhelő sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára is. Már kialakult ízületi betegségben az állapotromlás lassítására, a fájdalmas és gyulladásos panaszok enyhítésére is alkalmas lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!