Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Immun7 természetes immunerősítő gyümölcskivonat

7.800 Ft
Menny.:db

Leírás

Nehéz döntés előtt állunk, akár felnőtteknek vagy gyereknek kell megfelelő immunerősítő vitamint választanunk. Sok cég kínál immunerősítőnek kikiáltott szereket. Napjaink járványai közepette azonban nincs idő kísérletezni, a legjobb immunerősítő az, amire szükségünk van.

Mik a legjobb immunerősítő szerek?

Az immunrendszer megfelelő működéséért a leginkább az antioxidánsok felelősek.

Mik azok az antioxidánsok?

Az antioxidánsok olyan vegyületek, melyek a káros égési (oxidációs) folyamatokat gátolják, és ezzel erősítik immunrendszerünk. Az oxidáció az anyagcsere folyamatok során következik be, és ezek során a szervezet saját magát is lebonthatja.

Az anyagcsere folyamatok során szabad gyökök keletkeznek, amik nagyon agresszívek. Ha ezek túlszaporodnak, károsítják a szöveteket, gyengül az immunrendszer. Nemzetközi tanulmányok szerint többek között a daganatos betegségekért, az érelmeszesedésért, és az öregedésért lehetnek felelősek.

Az antioxidánsok vitaminok, ásványi anyagok, karotinoidok, polifenolok, enzimek is lehetnek. Ezek az immunrendszer erősítői.

Az Immun7 az egyik leghatásosabb növényi immunerősítő gyümölcslé formában.

Az Immun7 a következő 7 féle sötét héjú, bogyós gyümölcs kivonatát és koncentrátumát tartalmazza:

 • kékszőlő
 • feketeszeder
 • meggy
 • feketeribizli
 • pirosribizli
 • bodza
 • szilva

Hozzávetőleg 140 kg gyümölcs polifenol (flavonoid, anthocyanin) tartalom besűrítve egy-egy üvegbe.

Az egyedi molekula-szeparációs gyártási eljárás, lehetővé teszi a polifenolok folyadék formában történő eltarthatóságát, és a hatóanyagok megőrzését. Ezáltal válik egyedülivé a hasonló termékekkel szemben, a polifenolok piacán.

Mi az Immun7?

A termék nem gyógyszer és nem célja diagnosztizálni, megelőzni, kezelni vagy gyógyítani bármilyen betegséget vagy fájdalmat. Továbbá nem célunk bármiféle betegségre vonatkozó állítás sugallása, vagy jótékony hatásának kiemelés a vásárlók részére! A szövegben esetleg megtalálható állítások, javallatok – csak és kizárólag, kutatásokra hivatkozva – a bioflavonoidokra és nem a termékre vonatkoznak!

Az Immun7 egy polifenol koncentrátum folyadék formában. Magyarországon gyártott termék, ahol elsőként fedezte fel a bioflavanoidokat Dr. Szentgyörgyi Albert, aki ezért Nobel-díjat is kapott. Az Immun7 magában hordozza a bioflavonoidok jótékony hatását, ami rendkívül hasznos az emberi szervezet számára.

Milyen immunerősítő hatásai vannak a bioflavonoidoknak?

A bioflavonoidok, mint „szuper antioxidánsok”, segítenek az LDL koleszterin szintjét* és a magas vérnyomást* megfelelő értéken tartani.

Ugyanakkor erősítik az immunrendszert*, lassítják az öregedést folyamatát*, gyuladáscsökkentő hatásúak*, és elősegítik a szervezet méregtelenítését*.

(A bioflavonoidok jótékony hatását a rákos megbetegedések tekintetében és a kemoterápiás valamint sugárterápiás kezelések mellékhatásainak csökkentése terén, széleskörű nemzetközi kutatások igazolják.)*

Miből készül az Immun7?

Az Immun7 terméket csak és kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsökből állítjuk elő és nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot (pl.: tartósítószer, cukor, mesterséges színező, stb.)!

Különböző sötét héjú, bogyós gyümölcsök koncentrátumából (kékszőlő, feketeszeder, meggy, fekete és piros-ribizli, bodza és szilva), amik közismerten magas polifenol (flavonoid, anthocyanin) és rezveratrol tartalommal rendelkeznek.

A fenti gyümölcsök természetes formában tartalmazzák a következő vitaminokat:

 • A vitamin
 • B1 vitamin (thiamine)
 • B2 vitamin (riboflavin)
 • B6 vitamin
 • C vitamin
 • E vitamin
 • K vitamin

Az Immun7 előállításánál használt legfejlettebb gyártástechnológia, lehetővé teszi, hogy egy 200 ml-es üvegbe akár 140 kg gyümölcs antioxidáns tartalmával megegyező bioflavonoid tartalmat koncentráljunk.ª

Csak teljesen egészséges, terület és fajta-válogatott gyümölcsöket használunk az Immun7 gyártásánál. Csak a legjobb magyar termőterületekről szüretelt gyümölcsöket használjuk.

A termőterületek ipari létesítményektől, forgalmas utaktól távol helyezkednek el, ahol a termőföld gazdag tápanyagokban és ásványi anyagokban. A termelőkkel közösen, folyamatosan ellenőrizzük a gyümölcsöket és a termőterületeket. Ez biztosítja a folyamatos kiváló minőségű termék előállítását.

A gyümölcsszüret közben, folyamatosan teszteljük a gyümölcsök rezveratrol szintjét, ami indikátora a növényvédő szerek és a műtrágyák használatának. A növények természetes immunanyaga a rezveratrol, ami csak abban az esetben megfelelő szintű a gyümölcsben, ha a termesztés során nem használtak növényvédőszereket és műtrágyát. Azok a gyümölcsök, amiknek a rezveratrol tartalma nem ér el egy bizonyos szintet, nem kerülhetnek felhasználásra az Immun7 gyártásánál. Az egyedi koncentrálási eljárás biztosítja az antioxidánsok és a rezveratrol szinte teljes mennyiségének megtartását.

Mik azok a bioflavonoid-ok?

A növények gazdagok aromás vegyületekben, ilyenek többek között a bioflavonoidok, amik a polifenolok családjába tartoznak.

A bioflavonoidok emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai, régóta ismeretek. Folyamatos klinikai kutatások zajlanak napjainkban is világszerte, a még teljesebb megismerés érdekében.

A bioflavonoidok többek között antibakteriális, antivirális és májvédő hatásúak továbbá segítenek a fogszuvasodás megelőzésében éppúgy, mint a bőrünk regenerálásában.

A bioflavonoidok elsősorban az emésztőrendszerben és a keringési rendszerben fejtik ki a hatásukat. Csökkentik az LDL koleszterin szintjét, jótékonyan hatnak az érelmeszesedésre, javítják a vérkeringést és a vérrögképződés megakadályozásában (trombózis) is komoly szerepet játszanak. Pozitív hatással vannak a szív és a keringési rendszer javításában, a sejtfal rugalmasságára, csökkenti a koleszterin szintet, és megakadályozzák a vérrögök kialakulását (trombózis megelőző hatás).

Kutatások bebizonyították, hogy a zöldségek és gyümölcsök, elveszítik a bioflavonoid tartalmuk 97%-at, főzés vagy mikrohullámú melegítés során. Másfajta főzési eljárások hatására is nagymértékben csökken az élelmiszerek antioxidáns tartalma. Az Immun7 napi fogyasztása a legjobb megoldás a megfelelő antioxidáns szint fenntartására a szervezetben.

Az antioxidánsok hatásmechanizmusa?

A bioflavonoidok és a rezveratrol, amik az Immun7 termékben megtálalhatóak, segítenek karbantartani a szervezet saját védekező rendszerét és ezáltal betegségek megelőzésében is szerepük van.

A gyenge immunrendszer sebezhetővé teszi a szervezetet a különböző betegségekkel szemben. Néhány ok, ami gyengíti az immunrendszert. Először is a környezeti hatások (étkezés, légszennyezettség, sugárzás, rákkeltő anyagokkal való érintkezés) járulnak hozzá, hogy a szervezet állandó megújuló mechanizmusa által termelt hibás sejtek oly módon elszaporodjanak, amit már a szervezet saját védekező rendszere nem képes elpusztítani. A mindennapi stressz is hozzájárul ehhez a káros folyamathoz és ezek a hibás sejtek képezik a rákos megbetegedések alapjait. Ezeknek a tényezőknek kitett személyeknél a rákos megbetegedések kialakulásának veszélye, fokozottan fennáll.

Az antioxidánsok stabil molekulák, amik képesek hozzá csatlakozni az instabil oxigén molekulákhoz (szabadgyök) és semlegesíteni azokat. Nemzetközi hosszú távú kutatások megállapították, hogy a magas szabadgyök szint kapcsolatba hozható a szív és érrendszeri problémákkal, a rákos megbetegedésekkel, valamit az öregedéssel. A bioflavonoidok, amik az Immun7 termékben is megtalálhatóak, semlegesítik a szabadgyököket és egyéb jótékony hatással is rendelkeznek az emberi szervezetre.

Ezentúl, a bioflavonoidok segítik a vitaminok beépülését a szervezetbe, ezért ajánlatos az együttes alkalmazásuk.

Kinek ajánlott az immunerősítés?

Mindenki számára ajánljuk a bioflavonoidok fogyasztását, különös tekintettel azoknak, akik a következő csoportokba tartoznak:

 • Akinek rákos megbetegedése van*
 • Aki kemoterápiás kezelés alatt áll*
 • Akinek gyenge az immunrendszere*
 • Akinek szív és érrendszeri problémái vannak (LDL, koleszterin, magas vérnyomás)*
 • Akik dohányoznak*
 • Akik szeretnék késleltetni az öregedést*
 • Akik pollen allergiában szenvednek*
 • Akinek II. típusú cukorbetegsége van*
 • Akik a sportteljesítményüket szeretnék növelni*

* A fenti információk nem ellenőrzöttek a hatóságok által. A termék nem gyógyszer és nem célja diagnosztizálni, megelőzni, kezelni vagy gyógyítani bármilyen betegséget vagy fájdalmat.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!