Leírás
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyának?
– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst enne
– a hús íze, aromája megmarad
Tárolás: Hűvös, száraz helyen
Összetétele: 100% lóhús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 61,6% nyersprotein, 33,5% nyerszsír, 2,5% nyersrost, 2,5% nyershamu
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!