Leírás
A nyúlhús alacsony kalóriatartalmú jutalomfalat, így a fogyókúrára fogott vagy hízékony kiskedvenceknek is bátran ajánljuk. Emellett a nyúl kimondottan az alacsony allergiakockázatú húsok közé tartozik.
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyának?
– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst enne
– a hús íze, aromája megmarad
Tárolás: Hűvös, száraz helyen
Összetétele: 100% nyúlhús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 8,7% nyersprotein, 18,6% nyerzsír, 0,3% nyersrost, 4,6% nyershamu