Leírás
A vadhús a kutyának is különlegesen finom csemege.
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyának?
– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst enne
– a hús íze, aromája megmarad
Tárolás: Hűvös, száraz helyen
Összetétele: 100% szarvashús , fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 54,5% nyersprotein, 36,1%% nyerzsír, 1,3% nyersrost, nyershamu 3%