Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vashiány vérszegénység

Rendezés:

Vas csepp (dr Köntös

3.600 Ft
A készítmény Vas-Fulvát komplex formában tartalmaz két vegyértékű vasat, azaz vas(II) iont. A vas ezen redukált formája segíthet a vashiány enyhítésében. Speciális formájának köszönhetően nincs szükség C vitamin beviteléhez ahhoz, hogy összetevői hasznosulni tudjanak.

Vas Komplex

3.950 Ft
Vashiány pótlására alkalmas komplex készítmény, mely tartalmazza még B-vitamin komplex tagjait, B12 vitamint, folsavat, valamint C-vitamint. A Vas komplex (Iron All) egy speciálisan összeállított komplex formula, ami a vason kívül tartalmazza többek között a B-vitamin komplex tagjait, beleértve a folsavat és a B12 -vitamint, valamint a felszívódáshoz szükséges C-vitamint is.

Vasbor 480ml

8.990 Ft
Vashiányos állapot helyreállítására, 12-féle vörös gyümölcsből készített, 100%-ban természetes, alkoholmentes gyümölcskoncentrátum.

Vasbor Rezveratrol komplex 200 g

4.950 Ft
Rezveratrol Komplex: rezveratrolban, bioflavonoidokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag gyümölcshéj- és magőrlemény

VitaFer® Caps Liposzómás Vaskészítmény

2.090 Ft
A VitaFer liposzómás vas étrend-kiegészítő kitűnően alkalmas napi vas igény biztosítására. A vason kívül B12- és C-vitamint is tartalmaz. A liposzómába burkolt vas tulajdonképpen nem érintkezik a száj, a nyelőcső és a gyomor érzékeny szöveteivel, felszívódása még az előtt megtörténik, hogy a belekben kifejthetné nemkívánatos mellékhatásait. Most már kapszula formában is kapható.

VitaFer® Liposzómás Vas 120 Ml

2.390 Ft
A Vitafer liposzómás folyékony vaskészítmény kiválóan szívódik fel a szervezetben. A vason kívül B6- és B12-vitaminokat is tartalmaz. A liposzómába burkolt vas tulajdonképpen nem érintkezik a száj, a nyelőcső és a gyomor érzékeny szöveteivel, nem okoz fémes szájízt. A felszívódása még az előtt megtörténik, hogy a belekben kifejthetné nemkívánatos mellékhatásait. Felszívódási képessége pedig nagyjából háromszoros az azonos vasvegyületet tartalmazó tablettánkéhoz képest.