Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rigó > Hölgyi teák

Rendezés:

Hölgyi tea – orbáncfűvel

3.990 Ft

A Hölgyi tea alap változata orbáncfűvel készül. Görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, amely különösen javallott ciszták, miómák, PCOS, egyéb daganatok, endometriózis esetére! A Hölgyi tea segíthet petevezeték elzáródás esetén is az élet próbáit elviselni, megoldani, lelki nyugalmat, tetterőt kölcsönöz a Hölgyeknek.

3

Álomtárs teakeverék

3.400 Ft

Alvást segítő gyógynövényes teakeverék

Borivó cimborája gyomorsav csökkentő teakeverék, reflux tea

3.400 Ft

Milyen esetekben ajánljuk a Borivó cimborája gyomorsav csökkentő teakeverék, reflux tea fogyasztását?

Hölgyi tea aranyvesszőfüves

3.990 Ft

Görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, amely különösen javallott ciszták, miómák, PCOS, egyéb daganatok, endometriózis esetére! A Hölgyi tea segíthet petevezeték elzáródás esetén is az élet próbáit elviselni, megoldani, lelki nyugalmat, tetterőt kölcsönöz a Hölgyeknek.

Máj, epe cimborája 1. és 2. teakeverék

3.400 Ft

Máj, epe cimborája teakeverék puffadásra, koleszterin szint harmonizálás, májtisztítás, máj és epeműködés támogatására, májciszta és epehomok, epekő esetén javasolt

Mit hoz a jövő teakeverék

3.400 Ft

Mit hoz a jövő teakeverék pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés, pajzsmirigy ciszta, a pajzsmirigy autoimmun betegsége és göbösödés esetére javasolt gyógynövényes teakeverék

Vese társa teakeverék veseerősítő, felfázás és vese ciszta tea

3.400 Ft
Vese társa 1. teakeverék gyógynövényei segítségével felfázásra, a vese- és a húgyutakat átöblítő, fertőtlenítő hatású és elősegítheti a gyulladások csökkentését (reumatikus panaszokra is), a görcsök oldását, vesehomok, vesekő képződés megelőzését.